BeyonG Veldkamp

Functie bij het T-Huis: Maatschappelijk werker, coach en vicevoorzitter Trans United
Voornaamwoorden: Zij/Haar
Talen: Nederlands, Engels, Surinaams

BeyonG is zich, na haar werk bij COC Nederland, voor de transgender community gaan inzetten als vicevoorzitter van Trans United, een organisatie voornamelijk voor de bi-culturele transgender gemeenschap van kleur. Daarnaast is ze via de Gemeente Amsterdam als maatschappelijk werker voor Veilige Haven aan het werk gegaan, het LHBTI+ team van Buurtteam Amsterdam. Transgender personen uit Amsterdam en omstreken kunnen bij haar terecht voor gespecialiseerd maatschappelijk werk. Haar eigen ervaring als openlijk en ‘bekende Nederlandse’ transgender persoon en opgedane kennis komen hierbij van pas.

Aanwezig in het T-Huis op de 1e en 3e woensdag van de maand, van 12.00 tot 14.00 uur op inloop vanuit Veilige Haven en Trans United Europe.

Mensen kunnen tijdens het spreekuur terecht voor sociaal contact, ondersteuning bij problemen op het gebied van relatie, huisvesting en gezondheid. Bij medische vragen verwijs ik door naar specialisten die bekend zijn binnen ons netwerk. Door mijn achtergrond weet ik hoe het is om te gaan met problemen die mensen ervaren vanwege culturele of religieuze visies. Zelfacceptatie en zelfheling zijn daarom belangrijke thema’s.

Mail aan Veilige Haven om een afspraak maken met BeyonG: of .
Bellen kan op 06 4702 3560.