Zondag | 11-19u | T-Huis Café Kliniek

Locatie: T-Huis
Kosten: geen

Elke 3e zondag van de maand is er de Trans United Kliniek. Daarom organiseren we ook elke derde zondag van de maand een T-Huis Café!

Op de zondagen dat er de Trans United Kliniek wordt gehouden, zal gelijktijdig het T-Huis de deuren openen voor mensen uit de community. Alle vormen van trans-identiteit zijn welkom, een afspraak in de kliniek is niet nodig.

Wil je een praatje komen maken, je gedachten ordenen nadat je bij de Kliniek bent geweest; of er later op de dag nog heen moet. Het T-Huis Café is een plek waar je even kunt uitblazen, kunt voorbereiden, of mensen uit jouw eigen community ontmoeten en je helemaal jezelf kunt zijn.
Ben jij erbij?

Opgeven is niet nodig, je mag gewoon binnen komen.

Het T-Huis Café Kliniek is elke 3e zondag en wordt gecoördineerd door Leslie en Lauren. Het is een initiatief van Trans United Europe.